Professionele en integere begeleiding
Jarenlange ervaring
Noloc gecertificeerd

loopbaanbegeleiding

Van onderzoeken of iemand nog op de juiste plek zit tot een complete carrièreswitch; afhankelijk van de loopbaanvraag wordt een traject samengesteld, Vaak zijn een paar gesprekken voldoende om weer focus te krijgen. 

Een ander perspectief

Een loopbaan staat niet op zichzelf; er wordt in een traject aandacht besteed aan de verschillende levensfasen en de biografie. Inzicht in eigen keuzes en geschiedenis kan nieuwe ideeën opleveren. Door belemmerende (vaak onbewuste) overtuigingen te veranderen, kunnen mensen dingen bereiken die voorheen onmogelijk leken. 

Vragenlijsten, gesprekken en testen

Beroepenonderzoek, kwaliteiten, zelfmanagement, 360 graden feedback etc. kunnen afhankelijk van de vraag aan de orde komen. Ook kan er onderzoek worden gedaan naar intellectuele mogelijkheden. De intelligentie- en capaciteitentesten worden uitgevoerd door Adviesbureau Koers. 

 

Wie, wat en hoe?

Tijdens een loopbaanonderzoek krijgen mensen inzicht in hun persoonlijkheid, kwaliteiten en mogelijkheden. Daarna gaan gesprekken meer over toekomstplannen. Wanneer de plannen duidelijk zijn, breekt een fase aan waarin deze concreet uitgevoerd kunnen worden. Er kan een plan worden gemaakt zodat stappen gestructureerd gezet kunnen worden. 

CV, motivatiebrief en LinkedIn

Afhankelijk van de wens van de klant kan er op elk moment in het traject hulp geboden worden bij het maken van een CV, een pakkende brief of het maken of optimaliseren van een LinkedIn-profiel. Soms is het voor mensen lang geleden dat ze te maken hebben gehad met solliciteren. Vanzelfsprekend hoort ook het maken van een persoonlijk profiel en voorbereiding op gesprekken bij de dienstverlening.