Professionele en integere begeleiding
Jarenlange ervaring
Noloc gecertificeerd

sterk door samenwerking

LoopbaanNoord werkt graag samen met andere professionals. Gezamenlijk zorgen we voor het beste resultaat voor klanten én opdrachtgevers. Vaste partners zijn:


 

 

"Als testspecialist is Adviesbureau Koers van ongekende waarde voor de klanten van LoopbaanNoord".

Adviesbureau Koers helpt o.a. bij vragen op het gebied van loopbaan, studie- en beroepskeuze en profielkeuze. De psychologen hebben jarenlang ervaring in het adviseren en begeleiden van jongeren en volwassenen.  

www.adviesbureaukoers.nl

 

 

Buithenkans

"LoopbaanNoord werkt samen met Buithenkans aan het versterken van onderlinge verbindingen en persoonlijke en professionele groei." 

Bij Buithenkans kun je terecht voor neutrale gespreksleiding als je de onderlinge werkrelaties in je organisatie wilt verstevigen, teamcoaching van zelfsturende of resultaatverantwoordelijke teams en reflectieve individuele (loopbaan)coaching. 
www.buithenkans.nl


 

 

 

"Intervenz kan o.a. als partner ingezet worden bij teamcoaching als vervolg op uitkomsten van de WerkEnergieAnalyse". 

Marga Oosterloo is gecertificeerd MfN Register Mediator. Inzetbaar bij arbeidsconflicten en teamcoaching. Ze heeft veel ervaring binnen de gezondheidszorg. Daarnaast is ze gespecialiseerd in verlies- en rouwbegeleiding.

www.intervenz.info

 

 

 

 

"More You kan o.a. trainingen en opstellingen verzorgen voor LoopbaanNoord". 

Monique Reitsema geeft trainingen en workshops op gebied van solliciteren, persoonlijke ontwikkeling, communicatie en persoonlijk leiderschap. Ook werkt ze als psycho-sociaal therapeut en begeleidt ze familie- en organisatieopstellingen.

www.moreyou.frl

 

 

 

 

 

"Haar deskundige advies zorgt voor de juiste aanpak bij uitvoering van spoor 2-trajecten". 

Van der Poel Arbeidsdeskundig Advies en Reïntegratie is specialist op het gebied van begeleiden van verzuim, 1e spoor onderzoeken, arbeidsdeskundig onderzoek & advies en arbeidsdeskundige begeleiding in letselschade.

https://mvanderpoel.nl

 

 

 

"LoopbaanNoord werkt samen met Vizier Friesland wanneer klanten kiezen voor ondernemerschap". 

Vizier Friesland heeft ruime ervaring op het gebied van zelfstandig ondernemerschap en beschikt over expertise in het uitvoeren van trainingen en projecten voor bedrijfsleven, onderwijs en overheid. Daarnaast biedt Vizier Friesland individuele ondersteuning aan ondernemers.

www.vizierfriesland.nl

 

"Jacqueline Scherpenzeel is de ontwikkelaar van de WerkEnergieAnalyse en zo van grote waarde voor LoopbaanNoord"

www.werkenergieanalyse.nl

www.you-know.nl